Kozzy

Carpe Noctem

Skatteåterbäring

Publicerad 2012-03-23 13:13:39 i Allmänt

..men med besvikelse.
Mitt företag drar alldeles för lite i skatt på mig :( o ska jag kompletera det med ca 600 kr i månaden tjänar jag på att vara arbetslös. Det är helt tokigt. Men måste ju räkna bort bensin till o från jobbet med pga att det faktiskt inte finns ngn bussförbindelse.
Tur att jag gjorde en förlustaffär med lägenheten , vilket gör att jag får tillbaka 10 000 kr iaf. Men hade företaget dragit rätt skatt hade siffran blivit mycket roligare.

Men ska inte klaga, då jag flera år i rad fått rest på 6000 kr .

ibland har de rätt

Publicerad 2012-03-18 13:59:28 i Allmänt

Förr var jag vansinnig när media eller äldre gnällde på yngres arbetsmoral. Jag hade hög arbetsmoral och vissa perioder var jag på jobbet varje dag, tre fyra veckor i streck...
Nu mera prioriterar jag annorlunda men,
kan för den skull inte förstå våran vikarie som har jobbat såååååå mycket veckan som var att hon inte kan täcka för mig imorgon då jag fortfarande inte är frisk från magsjukan.

Har sett fler exempel på detta fenomen så nu säger jag det också:

Dagens ungdomar har ingen arbetsmoral!

Ingen bra vecka

Publicerad 2012-03-17 19:00:42 i Allmänt

Thumbnail

Ha..Försökte blogga genom mobilen för att få med några kort. Men det fungerade inte som jag ville givetvis, men hade iaf sparat bilden så , om ni vrider på huvudet har vi en mycket stolt Mike vid snögubbetrollet :)

M fick åka hem redan i söndags. Jag klarar inte att va ensam längre. O tur va väl det kanske för natten till söndagen vaknar jag av att Mike kräks över hela mig och hela sängen. Upp o bytte lakan o tvättade av oss. Hann inte mer en lägga ner huvudena förrän det blev en till gång :( om så feberfrossa som grädde på moset.
Nu är det min tur att ha magsjukeslängen. Hade glömt hur otrevligt det faktiskt är. Måste vara 8-9 år sedan sist.
Har tvingat ner nyponsoppa o några skorpor, hoppas det hjälper.
Inte nog med magsjuka, så blandar vi in en släng av panikångest också.
Den kommer ibland av anledningar som jag inte riktigt vet, men tvingas gilla läget ..
Hoppas på en tidig kväll o sömn en hel natt....

ensamångest

Publicerad 2012-03-07 19:14:35 i Allmänt

Hua, fortfarande ensamångest. Inte lika svår som i måndags, men fortfarande störande. Försöker få han att komma hem efter en vecka istället, då hälften av arbetsstyrkan skulle bara vara just en vecka. Hoppas det går..
o ja, jag veeeet att jag är larvig ;)
Bakfylleångesten har släppt av i stort sätt. Har jag alltid o har alltid haft efter lite alkohol, så det är inget konstigt. :)

O så står vågfan still igen. Gu så svåra de sista kilona ska behöva vara. Har tom övervägt att vara nöjd såhär, o om det nu går lite till neråt är det bara plus.. enligt bmi är jag tillbaka på normalvikt iaf.

Ensamt

Publicerad 2012-03-05 10:16:57 i Allmänt

I morse åkte M till Norge för att arbeta. Tanken är att han ska vara där i två veckor.
Visst , pengarna han tjänar är mycket välkomna.
Men fy farao vad ensam jag känner mig idag. O ändå är det bara förmiddag än.

tvi

Publicerad 2012-03-04 11:28:52 i Allmänt

Igår blev det kalas. Jag och en kompis satt hos oss och drack upp oss innan vi drog till stallet. Jag höll mig till vin hela kvällen men det kanske blev en flaska för mycket.. Men enligt M hade jag sagt när jag ramlade in inatt att jag haft jätteskoj iaf. O det va ju tur ;)
Idag är inte alls en bra dag... tvi vale.

Är ju alltid så rastlös dagen efter, så jag har varit uppe sedan kl 8. Men igentligen borde jag lägga mig igen. Nä, går ut en stund istället. Men som sagt, så här dålig som jag är idag, vet jag faktiskt inte om jag varit nånsin ;)

stackars stackars mig ;)

Om

Min profilbild

The freaks come out at night ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela