Kozzy

Carpe Noctem

lördag igen

Publicerad 2013-11-30 13:33:18 i Allmänt

nu har vi iaf blivit klara med taket i köket och spottar med dimmer är insatta. blev jättemysigt. idag har jag målat lite kanter på stommarna och m ska förhoppningsvis få på en av bänkskivorna o diskhon.
men nu vankas 50års kalas hos mamma.
 

lördag

Publicerad 2013-11-23 18:44:50 i Allmänt

tvi vale, idag är jag trött. nellie har haft tokhosta inatt altså minimalt med sömn. har slipat spackel i taket idag med. o det är sååååå tråkigt. men det måste ju göras. har halva taket att slipa igen imorgon. till kvällen ska det målas så får vi se om det behövs mer spackel sen.
 
annars händer inte så mycket här. höll upp med kolhydrater 4 dagar sen började m gnälla att det blev krånligt i kökskaoset, (?) så nu har jag varit sockerhög två dygn i sträck med ångest..
 
nellie går med hjälp av gåvagnen o är hur nöjd som helst. mike var hos tandläkaren i onsdags o allt såg ut som sost .. det är bra! 
 

less på kaos

Publicerad 2013-11-13 10:39:38 i Allmänt

Less är nog ett bra ord för att beskriva mig nu. Är less på många saker, men det som tär mest är nog att inte kunna städa. Kökskaoset ser ut ungefär som förra bilderna. Det märks inte ens när jag har dammsugat.
O så är jag less på jobb. Både vad gäller m och mig. jag vill verkligen inte tillbaka till min halvtid bara kvällar. Söker allt jag kan hitta. Tom försökt med gamla restaurangkontakter..

Igår var det fotografering för förskolorna. Nuförtiden får det inte tas gruppbilder eller på dagis. Dumheter tycker jag..men men
Mike blev jättefin på sina bilder. Fick även till ett syskonkort. Dock var nellie jättetrött så fick henne inte att skratta. Men det kanske man inte kan kräva av en 9månaders ;)

mys

Publicerad 2013-11-05 19:58:56 i Allmänt

kvällsgos :)
händer inte varje kväll längre ;)
 

sockerberoendet

Publicerad 2013-11-05 12:23:06 i Allmänt

Den senaste tiden har varit fylld av socker o annat onyttigt ( som också blir till socker )
Har tagit sockerberoendet till helt nya höjder genom minst en chokladbit varje dag.. minst..
De senaste två veckorna har Nellie skrikit till o från på nätterna , denna gång av 4 tänder som alla vill ut på samma gång. O när jag är uppe o vaggar på natten slinker det gärna ner nått socker..Givetvis syns detta på både vågen och kläder.

Nu gör vi ett nytt försök att bli av med de nu 8 kg som jag vill ha bort..
5 timmar än så länge utan socker ;) haha

Om

Min profilbild

The freaks come out at night ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela