Kozzy

Carpe Noctem

Dagarna som varit

Publicerad 2012-02-15 09:55:27 i Allmänt

Gjorde semlor som www.joly.blogg.se länkat om. Inte de heller föll mig i smaken. Ska jag äta fika, ska det vara riktigt fika.. men jag kan lika gärna vara helt utan :)
Var hos en fd brukare och fikade förra veckan. Åt en liten bit kladdkaka med massa grädde o jag upplevde ngt som jag aldrig gjort förut : det räckte med en liten bit.. vart tom lite illamående efter, så att hela bordet var uppdukat med kakor läskade inte ett dugg :)

M kom hem med rosor och en liten ask choklad igår. Med hans motivation att "idag får jag äta choklad" åt jag en del o insåg att det är väääldigt sött.

I lördags tog Mike o jag en långtur till pulkabacken. Mötte grannarna som vi sen slog följe med till sjön för att se de stora köra cross. M tog med Mikes fyrhjuling , som blev mycket populärt. Helt från ingenstans börjar ungen frossa o ville åka hem. Väl hemma konstaterades 40graders feber som höll i sig ända tills igår. Då kom kräk o annat istället. Nått skitvirus som går på dagis :(

Skev i förra inlägget om kommande tandläkarbesök. Nu har tandläkaren remitterat honom in till barnspecialisten i lkpg .. precis vad jag hoppats på. Väntar på kallelse där vi först ska dit o hälsa på en gång innan själva "ingreppet" utförs.

Nu är det lite halvstruligt på jobbet igen. Att det aldrig bara kan vara.. men denna vecka är löst iaf. Får se vad jag kan styra upp för nästa. O inom en snar framtid kommer med största sannorlikhet en schemaförändring att ske. Förmodligen kommer vi övergå till att bara jobba dagtider. Vilket har varit min dröm sen jag började där. Får se  vad som sker..

Ikväll stundar jobb.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

The freaks come out at night ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela