Kozzy

Carpe Noctem

Bio

Publicerad 2012-02-20 09:37:18 i Allmänt

I lördags fick jag med M på bio. Insåg att jag inte varit på bio sedan helgen jag fyllde 25.
Blev Safe House. Riktigt bra tyckte jag.
Innan bion blev det självklart tvårätters på Ming Palace.


Nästa helg har vi bokat barnvakt igen. M hade planerat överaskning till mig med biljetter till
Jorn, som spelar i Norrköping.
Helt ärligt visste jag inte vilka det var , men konserter är alltid uppiggande.

Nu väntar jag bara på att SRF ska släppa 1dagars biljett.

Dagarna som varit

Publicerad 2012-02-15 09:55:27 i Allmänt

Gjorde semlor som www.joly.blogg.se länkat om. Inte de heller föll mig i smaken. Ska jag äta fika, ska det vara riktigt fika.. men jag kan lika gärna vara helt utan :)
Var hos en fd brukare och fikade förra veckan. Åt en liten bit kladdkaka med massa grädde o jag upplevde ngt som jag aldrig gjort förut : det räckte med en liten bit.. vart tom lite illamående efter, så att hela bordet var uppdukat med kakor läskade inte ett dugg :)

M kom hem med rosor och en liten ask choklad igår. Med hans motivation att "idag får jag äta choklad" åt jag en del o insåg att det är väääldigt sött.

I lördags tog Mike o jag en långtur till pulkabacken. Mötte grannarna som vi sen slog följe med till sjön för att se de stora köra cross. M tog med Mikes fyrhjuling , som blev mycket populärt. Helt från ingenstans börjar ungen frossa o ville åka hem. Väl hemma konstaterades 40graders feber som höll i sig ända tills igår. Då kom kräk o annat istället. Nått skitvirus som går på dagis :(

Skev i förra inlägget om kommande tandläkarbesök. Nu har tandläkaren remitterat honom in till barnspecialisten i lkpg .. precis vad jag hoppats på. Väntar på kallelse där vi först ska dit o hälsa på en gång innan själva "ingreppet" utförs.

Nu är det lite halvstruligt på jobbet igen. Att det aldrig bara kan vara.. men denna vecka är löst iaf. Får se vad jag kan styra upp för nästa. O inom en snar framtid kommer med största sannorlikhet en schemaförändring att ske. Förmodligen kommer vi övergå till att bara jobba dagtider. Vilket har varit min dröm sen jag började där. Får se  vad som sker..

Ikväll stundar jobb.

Tandläkarbesök

Publicerad 2012-02-08 16:34:13 i Allmänt

Precis innan jag skulle åka hem från jobbet igår kväll , smsade M att Mikes enda skaligt hela framtand i överkäken spruckit. Så morgonen bjöd på ett tandläkarbesök, där de konstaterade att den spruckna biten måste bort. Inom kort får vi en tid för detta, o då ska de premedicinera honom. När de ändå har han lugn skulle de röntga o slipa bort karies. Jag hade önskat att de skulle remitterat honom direkt till lkpg där de kan söva honom.  Tvi vale vilken ångest jag haft idag..

För att döva ångesten lite var jag tvungen att köpa mig ett par röda byxor som jag alltid önskat mig , men varit för feg för att ha tidigare ( i min vanliga stl :) ) och ett halsband med döskalle o skeletthand.
När jag hittat sladden mellan data o kamera ska jag bjuda på några bilder.

Mitt halsont har kommit tillbaka idag. Denna gång på vänster sida. Så imorgon innan jobbet ska jag besöka vc igen o ta halsprov. Har varken tid eller råd eller lust att vara sjuk :(

Det minskar

Publicerad 2012-02-07 11:00:16 i Allmänt

Imorse visade vågen det minsta sedan kosten lades om i maj förra året. Gick ner 13kg förra sommaren. Sedan blev det kaos på jobbet, som höll i sig nästan ända fram till jul, vilket resulterade i sockerfrossande varje dag. Vips hade jag gått upp 6kg igen :(.. men nu sjunker det. På 6 veckor har jag gått ner 7.5kg :) bara 6 kg kvar.

Morgonen har varit lagom produktiv. Mini lämnades på dagis, sedan har jag klippt farfar. Dock med maskin, men jag själv blev ganska nöjd med resultatet då jag faktiskt inte är någe vidare bra på att frissera.. varken migsjälv eller andra ;)

Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe o ringa skolan för att boka tid för prov. Jag ser slutet på´t nu. Två prov och en uppgift kvar. Sen kan jag titulera mig chefsöverläkare inom alla områden .... eller vänta, det var visst bara uska ;)
Men för sista uppgiften behöver jag komma i kontakt med en sjukgymnast och en arbetsterapeut som har tid att svara på några frågor. Jag har försökt , men ingen verkar ha tid för mina frågor som kanske tar dom 20 minuter. Ingen som känner ngn av dessa kategorier jag kan maila mina frågor till???

Kvällen bjuder på jobb.

God morgon

Publicerad 2012-02-05 09:52:01 i Allmänt

Mike lät mig sova till nästan nio idag. Skönt att vakna skapligt pigg.
Gårkvällen spenderades hos grannarna. Mike hade lekkompisar, M fick öl och jag kunde bara sitta. Det händer aldrig hemma längre, att just bara sitta ner i soffan en stund.

Har lovat Mike utelek idag. Är inte så värst sugen på det nu då det visar -14 här igen :(
men har man lovat, så har man.
Note to self: skaffa varma utelekkläder till nästa vinter.


Lördag

Publicerad 2012-02-04 15:52:27 i Allmänt

Usch vad kallt det är. -14 visar termometern nu. Undrar hur jag överlevde förra vintern , när tempen visade -25 när jag åkte hem från jobbet på kvällen?!
Lördagen har hittils sätt ut om vanligt. Besök hos farmor och farfar och sedan en snabbisfika hos morfar.
Mina hanar trotsar kylan o bygger snökoja. Jag borde städa, men undviker det in i det längsta;)

Halsfluss och magkatarr

Publicerad 2012-02-03 16:14:30 i Allmänt

Åkte på halsfluss förra veckan. Har inte haft det sen jag var barn. Inte heller ätit pencillin sen dess. Efter 4 dagars pillerknaprande kom min magkatarr tillbaka. Inte alls kul, för det gör såinihelvetesont.
Ringde iaf vc o bad om något vettigt att bota det med, då jag faktiskt har provat 8 av 10 receptfria medel. Men som vanligt när man ringer vc blir man inte riktigt trodd, utan jag fick rådet att köpa omeprazol. Detta hade jag faktiskt inte testat innan o såhär tre dagar senare är det lite bättre faktiskt. Nu kan jag iallafall dricka vatten och mjölk utan värk ;)
Har det inte blivit bättre tills onsdag skulle jag få en läkartid..

Äntligen

Publicerad 2012-02-03 11:44:22 i Allmänt

Äntligen har jag fått till en fungerande mail, som gör att jag kunnat skapa en ny blogg.
Känns så tomt utan någonstans att skriva onödiga händelser :)

Om

Min profilbild

The freaks come out at night ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela